Sort spisebord – find det rette til din bolig

Find et sort spisebord der passer ind i dit hjem

Et sort spisebord står i fin kontrakt med rummets lyse vægge, og giver derfor boligen kant og personliged. Hvadenten spisebordet skal være rundt, ovalt eller langt, kan du finde borde i flere forskellige prisklasser og stilarter. Bor du i en lille lejlighed, eller et stort rummeligt hus, så er der borde i flere forskellige størrelser. Flere af bordene kan udvides med tillægsplader, hvis du skal have mange gæster over, og der skal være plads til lidt ekstra personer.

Madrid

Madrid sort spisebord

Dette grå og sorte, rektangulære spisebord fremtræder roligt sine rene linjer, og passer godt ind, både i et køkken og en spisestue. Bordbenene er to firkanter. Det giver bordet et flot og stilfuldt udtryk.

Hvadenten du vælger farverige eller sort/hvid stole, vil de passe fantastisk godt til bordet. Det giver et hav af kombinationsmuligheder, da bordet er så simpelt i sig selv.

Spisebordet er fremstillet i træ og keramik, og måler 195 x 255 x 75 cm.

Gratis levering

Nordal

Nordal sort guld spisebord

Sort spisebord, hvor der virkelig er tænkt på detaljerne. Detaljerne, der er guldfarvede, giver et flot, visuelt spil til bordets sorte farve og gør det unikt designmæssigt.

Bordet er dansk designet og produceret af håndværkere i Danmark, af træ fra certificerede skove.

Bordet er fremstillet i træ og måler 120 cm i diameter samt 76 cm i højden.

 

Gratis levering

4630 Mesa

Fredericia 4630 Mesa sort spisebord

Super praktisk og moderne sort spisebord, der er minimalistisk og varmt designet. Bordet har et meget simpelt design, og designeren har forsøgt at ramme en enkelthed, som skaber et flot og stilrent udtryk. Med sit minimalistiske design, passer spisebordet ind i enhver moderne og nordisk indretning. Mesa er et rummeligt spisebord, der er derfor plads til alle, også når I er flere.

Bordpladen er af sort linoleum, med sort pulverlakeret stel.

Mål: 120 x 300 x 73cm.

Design: Welling/Ludvik

Gratis levering