Hvidt spisebord – rundt, ovalt eller langt?

Et hvidt spisebord gør rummet lyst

Vælg et hvidt spisebord, hvis du ønsker, at dit rum fremstår pænt og rent. Hvid er en farve, der reflekterer lys, derfor skal du vælge et hvidt spisebord, hvis du ønsker et lyst rum, der virker stort og rummeligt.

Rundt, ovalt eller langt hvidt spisebord?

Et spisebord kan bruges til mange ting. Du kan bl.a. spise, spille spil, skrive eller tale omkring det. Derfor er det vigtigt, at bordet er fremstillet af kvalitetmateriale, samt designet i en god form. Hvilken form fungerer bedst i dit hjem? Skal det være rundt eller langt?

4618 Mesa

Fredericia Mesa Spisebord Hvidt

Family er et moderne spisebord med kant, der passer ind i ethvert rum. Idéelt til familien i den lille lejlighed, hvor det ikke må fylde alt for meget. Bordet består af en bordplade af egestruktur, samt sort stel, der giver det et moderne udtryk.

Spisebordet er 140 cm x 90 cm, hvilket gør at det passer perfekt ind i de fleste rum, uanset størrelse. Ønsker man et forholdsvist kompakt, og samtidig rummeligt spisebord, har Family den perfekte størrelse.

Gratis levering

Rekon

Rekon hvidt rundt spisebord

 

Perfekt hvidt, rundt, lille spisebord, med hvid metal fod.

Passer perfekt til ungdomsboligen eller den lille lejlighed. Bordet er hvidt og stilrent, og meget enkelt i designet. Det passer derfor til enhver indretning.

Bordet måler 90 x 77 x 90 cm.

Gratis levering